600 Vizualizari

Un pui de urs brun a „testat” facilitățile unui parc dintr-un oraș siberian

Un locuitor al unui oraș din Siberia a surprins cu ajutorul camerei de filmat un pui de urs brun care a ”testat” facilitățile unui loc de joacă pentru copii, scrie UPI.com.

Înregistrarea video, realizată la un loc de joacă din orașul Kolpașevo, indică un pui de urs brun care încearcă să folosească un leagăn, însă reușește cu greu acest lucru din cauza dimensiunilor sale.

Serghei Ielnikov, pădurar pentru regiunea Kolpașevo, a declarat că puiul de urs aparținea unei companii de circ care se afla în zona respectivă pentru susținerea unor spectacole. Pădurarul a adăugat că ursul, care avea un colier la gât, se afla sub supravegherea unui îngrijitor chiar dacă în înregistrarea video nu apare persoana respectivă.

”Am primit mai multe telefoane de la localnici care au văzut ursul în parc, dar am aflat ulterior că puiul de urs brun fusese scos la plimbare de îngrijitorul său”, a spus Ielnikov, adăugând că nu crede că puiul de urs era periculos din moment ce aparținea unei companii de spectacole de circ și se afla sub supravegherea îngrijitorului, conform cotidianului Siberian Times, citat de UPI.com.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X