Sari la conținut
Home » Un pui de labrador este viral pe TikTok. Ce preferă să mănânce

Un pui de labrador este viral pe TikTok. Ce preferă să mănânce

Un pui de labrador este viral pe TikTok. Ce preferă să mănânce cu foarte mare poftă a uimit pe toți cei care l-au urmărit. În imaginile video se observă cum acest cățel adorabil savurează hrana din farfurie, așteptând să fie servit.

Videoclipurile au stâns milioane de afișări, sute de mii de aprecieri și foarte multe comentarii. Întradevăr, micul labrador este adorabil.

Surprinderea celor care l-au privit este cu atât mai mare cu cât acesta este foarte disciplinat atunci când așteaptă să fie servit cu legume, da, întradevăr, acesta savurează legumele cu care stăpânul îl servește.

”Cum faceți ca un câine să aibă așa mult autocontrol? La vârsta aceasta câinii mănâncă haotic, pentru că sunt mici.” a scris un privitor.

”Câinele tau mănâncă mai sănătos ca mine!” a scris alt internaut.

@beauty_pet818 #labrador #foodie #pets #cute ♬ original sound – Beautypet888

Un pui de labrador este viral pe TikTok savurându-și legumele. De ce unii câini preferă legumele

Din cauza curiozității lor naturale pentru lucrurile noi, câinii reușesc să accepte, chiar să mănânce cu mare placere legume.

Acest lucru nu este rău, anumite legume oferă substanțe nutritive esențiale pentru o viață sănătoasă câinilor, cum ar fi fibrele, vitaminele și mineralele. Beneficiile substanțelor din anumite legume aduc beneficii nutriționale incontestabile.

Unii pui de căței, dacă văd stăpânul sau alți câini că mănâncă legume, tind să îi copieze pe aceștia. Mirosurile puternice ale unor legume pot să atragă pe aceștia.

Morcovii sau mazărea, prin gustul lor dulceag și plăcut, fac ca unii câini să savureze cu mare plăcere aceste legume sau un amestec care le cuprinde și pe acestea.