De 556 Vizualizari

Un pui de căprioară rănit și-a găsit o nouă casă la Grădina Zoologică Sibiu

sursa foto - https://www.facebook.com/GardaNationaladeMediu

La sfârșitul lunii iulie, un localnic din Sibiu care mergea la pescuit în zona lacurilor de la Săcel a găsit un pui de căprioară care se zbătea între viață și moarte după ce fusese atacat și mușcat de câini hoinari. Înduioșat de starea puiuțului, sibianul l-a luat acasă și a reușit să îl salveze cu ajutorul unui medic veterinar care l-a tratat și i-a cusut rănile. Timp de câteva săptămâni, puiul a fost hrănit cu biberonul și îngrijit până când și-a recăpătat sănătatea. Întrucât, potrivit legii, persoanele fizice neautorizate nu pot deține animale sălbatice în captivitate, salvatorul puiului de căprioară a i-a contactat pe comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Sibiu pentru a găsi un spațiu adecvat creșterii lui.
Pe 18 august 2016, comisarii Gărzii Naționale de Mediu, împreună cu personalul specializat al Grădinii Zoologice Sibiu au preluat puiul de la domiciliul salvatorului și l-au transportat la noua sa casă, Grădina Zoologică Sibiu.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X