Sari la conținut
Home » Un pui de câine și-a găsit culcușul perfect pentru a trage un pui de somn / VIDEO

Un pui de câine și-a găsit culcușul perfect pentru a trage un pui de somn / VIDEO

Un pui de câine și-a găsit culcușul perfect pentru a trage un pui de somn / VIDEO

Un pui de câine și-a găsit culcușul perfect! 

Expresia românească „a duce o viață de câine” nu este valabilă în cazul patrupedului de mai jos. Patrupedul și-a găsit un culcuș perfect pentru a dormi. Cățelul a pus confortul pe primul loc. „Patul din puf” găsit în ogradă este pe placul cățelușului deoarece nu vrea să se dea jos din el.Întradevăr, căţeii pot dormi oricând, oricum și oriunde.

Filmulețul amuzant poate fi urmărit mai jos:

https://www.facebook.com/PetsFunnyM/videos/1535504976583472/Vă prezentăm mai jos un caz revoltător care a stârnit controverse în rândul iubitorilor de animale.Cruzime fără margini! O femeie din statul american California a aruncat într-un tomberon o pungă în care se aflau șapte pui de câine. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia de 54 a fost arestată și riscă să stea după gratii șapte ani.

Judecătorii au emis pe numele Deborah Sue Culwell șapte capete de acuzare pentru vătămarea puilor și alte șapte pentru abandonarea patrupedelor. În urma arestării, autoritățile au găsit în locuința femeii 38 de câini, printre care și mama celor șapte pui, relatează Ctvnews.ca.Cazul a stârnit controverse în rândul iubitorilor de animale, după ce au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care Deborah Sue Culwell a aruncat la gunoi o pungă în care se aflau cățelușii.Înregistrarea video a fost postată de autoritățile americane pe rețelele de socializare pentru ca femeia să fie identificată cu ajutorul cetățenilor. La scurt timp, polițiștii au indentificat-o pe Deborah Sue Culwell, după ce au verificat numărul de înmatriculare al autoturismului.Citeste continuarea…