De 3136 Vizualizari

Un preot american acceptă câini la slujbele sale. „Câinii ajung în rai!”

Un preot al unei biserici metodiste din Wisconsin le permite credincioșilor să vină la slujbe cu câinii lor. „În urmă cu două luni, unii enoriași au venit la mine și mi-au spus că și-ar dori să vină cu câinii lor la biserică. Atunci, le-am spus «de ce nu?»”, își amintește reverendul Ann Bullis, potrivit PawNation.com. „Câinii ajung în rai. Ce ar fi el fără câinii noștri? Raiul se presupune că este un loc fericit”, își motivează gestul Bullis, care susține că vrea sa creeze o atmosferă de familie în biserica pe care o păstorește și că nu-l deranjează un lătrat sau dacă un animal face accidental mizerie.

Persoanele din comunitatea locală au fost foarte fericite de decizia luată de pastor. „Câinii mei sunt parte din viața mea și îi consider familia mea”, spune Louise Hansen (62 de ani), care are doi bichoni frise. „Animalele sunt o reală binecuvântare, iar lui Dumnezeu îi pasă cu adevărat de ele. Mereu fac referire la Noe, care pe lângă familia sa a salvat și animale de potop”, explică Louise.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X