De 402 Vizualizari

Un Pitbull a facut „inchisoare” pentru ca smuls bara de protectie a unei masini de politie

Un Pitbull a fost eliberat conditionat de o judecatoare din Statele Unite, dupa ce a petrecut doua saptamani la „inchisoare” pentru ca smuls bara de protectie a unei masini de politie, anunta presa locala, preluata de saptamanalul francez Le Point.

Cainele Winston a fost inchis timp de doua saptamani intr-un adapost din Chattanooga (Tennessee, Sud), dupa ce a sarit asupra masinii politiei, atacul fiind filmat de o camera de supraveghere. Animalul, care scapase din curte dupa ce a ros gardul, a atacat atunci patru masini. Cainele nu fusese niciodata agresiv pana la acest acces de „nebunie”, a povestit proprietara lui.

Banda video l-a surpins pe Winston tragand cu furie de bara de protectie a masinii de politie si refuzand sa-i dea drumul, in ciuda eforturilor soferului, care da masina inainte si inapoi. Bara a fost pana la urma smulsa si atunci a aparut un alt caine care a inceput si el sa traga de ea. Winston si „complicele patruped”, dar si un al treilea caine, care a asistat la scena latrand, urmaresc apoi masina de politie. Winston, pe care n-au reusit sa-l potoleasca nici gazele lacrimogene, a fost oprit pana la urma de un ofiter de politie inarmat cu un baston.

Dupa cele doua saptamani de „arest”, in care a avut un comportament irepresabil, cainele a fost eliberat conditionat. O judecatoare a decis ca Winston nu va fi considerat „potential periculos” daca va fi cuminte in continuare si daca va urma un program de dresaj.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X