SCANDALOS! PitBullul îi menţine tensiunea normală şi îl înveleşte, dar autorităţile germane vor să-l lase fără câine însoţitor pe acest copil aflat în comă

>>Un băieţel german, în vârstă de 10 ani, care se află în comă încă de când s-a născut, şi-ar putea pierde cel mai bun prieten din cauza autorităţilor.

 

>> Copilul este asistat în permanenţă, de 6 ani, de un câine din rasa PitBull. Animalul l-a îngrijit ca şi cum ar fi fost om! Patrupedul îl înveleşte şi îl linge pe mâini atunci când îi creşte tensiunea.

Dylan Gerzmehle s-a născut în comă profundă. Şi cu toate că nu poate respira de unul singur, fiind în permanenţă conectat la aparate, starea lui s-a îmbunătăţit considerabil de când a apărut Tascha, în viaţa lui, o femelă din rasa Pitbull.Căţeluşa nu pleacă niciodată de lângă copil. Singurele momente în care nu îi e alături sunt atunci când iese afară să-şi facă nevoile sau atunci când mănâncă.

Tascha, Pitbullul care are grija de un copil aflat in coma.
Tascha, Pitbullul care are grija de un copil aflat in coma.
 „Când Tascha se întinde lângă el, băiatul meu devine mai calm şi pulsul lui e mai relaxat”, spune tatăl lui Dylan, Eckhard Gerzmehle.pitbull insotitorProblemele au început pentru familia Gerzmehle în urmă cu doi ani, atunci când s-au mutat din Berlin la Brandenburg, oraş unde există o hotărâre locală care interzice cu desăvârşire rasa Pitbull! Tascha poate că ar fi reuşit să treacă neobservată dacă nu ar fi avut loc un incident în care ea a muşcat un al câine. Acum, autorităţile vor să confişte căţeaua, declarând-o un animal periculos. 
Povestea catelusei Tascha a parut in presa din intreaga lume!
Povestea catelusei Tascha a parut in presa din intreaga lume!
Părinţii băiatului sunt disperaţi din această cauză, pentru că nu-şi permit să se mute din acel oraş şi procedurile legale de confiscare a câinelui au fost deja demarate. Mai grav este că atunci când Tascha lipseşte mai mult timp de lângă băiat, starea lui generală se agravează.pitbull insotitor 5Aflând de acest caz, nemţii, mari iubitori de animale, s-au unit împotriva autorităţilor locale, cerând „graţierea” câinelui şi permiterea acestuia să devină câine-însoţitor cu acte în regulă pentru Dylan. Medicii care l-au îngrijit pe copil au confirmat şi ei că Pitbullul are o influenţă foarte bună asupra lui. Protestatarii au strâns peste 100 de mii de semnături pentru Tascha.