Sari la conținut
Home » Un Pitbull adorabil a rămas lângă stăpâna lui internată în spital!

Un Pitbull adorabil a rămas lângă stăpâna lui internată în spital!

  • de

Un Pitbull adorabil a rămas lângă stăpâna lui internată în spital!

Loialitate ieșită din comun arătată de un Pitbull!

O femeie pe nume Shauna Darcy şi Ruby, câinele ei de terapie, un Pitbull cu care a stabilit o relaţie cu adevărat unică şi specială au devenit un adevărat exemplu pentru iubitorii de animale.

Abilităţile extraordinare ale lui Ruby se datorau şi faptului că era în curs de dresaj pentru a deveni un câine de asistenţă, dar nu există nicio îndoială că a reuşit în cele din urmă să atragă atenţia Shaunei.

De parcă ar fi simţit că ceva nu este în regulă cu prietena ei umană, câinele a încercat în toate felurile să-i atragă atenţia, adoptând atitudini pe care femeia nu le mai văzuse până atunci.

De fapt, în urma unui consult amănunţit la spital, medicii au descoperit că femeia suferea de o boală cardiovasculară.

De atunci, Pitbull- ul a ajutat-o pe Shauna să se ţină în fiecare zi de tratament şi terapie. De la un simplu sprijin pentru ameliorarea depresiei, anxietăţii şi atacurilor de panică, Ruby este acum o prezenţă constantă şi vitală, fără de care, chiar Shauna recunoaşte, că i-ar fi dificil să avanseze şi să trăiască bine.

Acest patruped minunat nu numai că a făcut mai mult decât ar face orice alt câine de terapie, dar când a venit timpul ca Shauna să se externeze din spital, Ruby a refuzat să-i părăsească camera şi patul în care fusese spitalizată.

Un Pitbull
Un Pitbull

Ea a fost alături de femeie tot timpul cât a fost internată, apropiată şi prezentă chiar şi în momentele în care starea sa de sănătate tindea să se agraveze.