De 996 Vizualizari

Un personaj foarte cunoscut e acuzat ca a impuscat un caine, dupa ce a impuscat UN OM!

Politia spune ca "se fac cercetari"

 

Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan, nu are nici acum linişte din cauza dosarului în care este acuzat că a împuşcat, în martie 2012, câinele unei vecine, din Otopeni. Dosarul s-a reîntors la Poliţia Ilfov pentru noi cercetări, după ce membrii unei asociaţii pentru protecţia animalelor au contestat soluţia procurorilo, dată în primă fază.

14iovan_VS_2c4a3554dc

Dacă iniţial, pilotul Adrian Iovan a respirat uşurat, atunci când a primit hârtia de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, care îl înştiinţa de scoatere de sub urmărire penală, acum, fostul soţ al Romaniţei Iovan trebuie să mai treacă încă un hop. De această dată, Iovan se războieşte cu membrii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, „deranjaţi” de soluţia dată de procurorii ilfoveni. Iubitorii de animale au făcut o plângere împotriva deciziei anchetatorilor, astfel că dosarul s-a reîntors la Poliţia Ilfov, mai exact la Biroul Arme, Explozivi, Substanţe Toxice. ” Dosarul este la Poliţia Ilfov din data de 31 mai 2013. Se fac în continuare cercetări. După ce vor mai fi audiate câteva pesoane, dosarul urmează să ajungă, din nou, la Parchetul Buftea”, ne-a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Sursa: spynews.ro

 

3 Comentarii

  1. Data viitoare sa-si tina cainii in lant.

    Ca nimeni nu poate suporta latratul cainilor 24/7.

  2. Radu Stefanescu spune:

    Cu tot respectul titlul este gresit, in loc de „un personaj foarte cunoscut” trebuie citit: „un personaj controversat”…

  3. Cristinel Nichitoiu spune:

    Nu este cercetat pentru uciderea propriu-zisa a cainelui – caci putea sa-l otraveasca fara sa observe nimeni – ci pentru modul ostentativ in care a facut-o. Daca nu s-ar lua nici o masura pentru oprirea acestei practici totul ar degenera intr-un haos cumplit.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X