Sari la conținut
Home » Un patruped nu poate trece peste moartea stăpânului său iubit! Imagini înduioșătoare

Un patruped nu poate trece peste moartea stăpânului său iubit! Imagini înduioșătoare

  • de

Un patruped nu poate trece peste moartea stăpânului său iubit! Imagini înduioșătoare.

Câinele, cel mai loial prieten al omului!

O poveste cu totul emoționantă vine de această dată din Filipine. Prin intermediul unei filmări puse la dispoziție de Bernardo Bianchi pe YouTube, se poate observa un patruped care veghează asupra mormântului stăpânului său.

Ulterior, potrivit thedodo.com, aflăm că bărbatul a murit în urmă cu trei luni, însă timpul este mult prea scurt pentru patruped în ceea ce privește puterea de a merge mai departe.

Bietul câine a vizitat mereu piatra funerară a omului său preferat, iar acum poate fi văzut mereu în acel cimitir, stând în ploaie sau în soare, mereu nemişcat şi tăcut, parcă aşteptându-l pe cel care i-a fost odată cel mai bun prieten!

O prietenie care depăşeşte cu mult orice gest sau cuvânt, la fel ca cea exprimată de acest câine tandru, care a rămas luni întregi lângă mormântul stăpânului său.

Indiferent de vremea de afară, patrupedul își face simțită prezența în fiecare zi, protejând locul de veci al stăpânului său. O nouă dovadă a loialității ieșite din comun de care dau dovadă animalele de companie, care din prima secundă în care au intrat într-o familie, se atașează și își dedică întreaga viață noilor săi stăpâni.

Un patruped nu poate trece peste moartea stăpânului!