De 974 Vizualizari

Poți să crezi? Un papagal te poate lăsa fără permisul auto!

Surprize, surprize

Maria Mocanu

Toată lumea ştie că papagalii, dacă sunt dresaţi sau provocaţi, vorbesc foarte mult. Puck, celebrul papagal, are un vocabular dezvoltat. Mai exact, el poate folosi 1.700 de cuvinte. Recunoscut pentru abilitatea de a învăţa limbi străine este şi papagalul N`Kisi, cel care cunoaşte aproximativ 1.000 de cuvinte în limba engleză.

Nu departe de aceştia se află şi un papagal aflat în proprietatea unui mexican, care în timpul unei verificări a poliţiei rutiere din Mexico City, şi-a dat stăpânul de gol strigând cât l-a ţinut gura: „Este beat, este beat”!

Guillermo Reyes, în vârstă de 49 de ani, a fost verificat de către oamenii legii, iar aceştia au constatat că, într-adevăr, bărbatul consumase alcool. Efectul a  fost arestarea șoferului indisciplinat. Au fost chemaţi experţi de la Supravegherea Animalelor pentru a lua papagalul, însă aceştia au stabilit ca pasărea poate sta alături de stăpânul lui, în carceră, pentru că ar putea muri dacă ar fi înstrăinată.

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X