De 1955 Vizualizari

Un nou „Hachiko” care nu acceptă MOARTEA STĂPÂNULUI său. Locuitorii sunt IMPRESIONAȚIVideo în articol

Un nou „Hachiko” care nu acceptă moartea stăpânului său. Stăpânul unui câine a murit într-un accident în urmă cu 18 luni, iar „Hachiko-grecul” refuză să plece din acel loc. Apropiații lui Haris i-au construit un altar iar acum, pentru căţel, este noua casă aflată pe drumul național.

Câinele lui Haris a devenit cunoscut în toată lumea ca şi Hachiko, un câine erou de film.  Oamenii, au încercat să adopte căţelul, dar animalul încăpăţânat a insistat să rămână în locul respectiv.

Deşi locul accidentului se află la circa 10 km de casă, nu se ştie prin ce miracol a ajuns câinele acolo, relatează Nafpaktia News. Haris, în vârstă de 40 de ani, şi-a găsit moartea tragică pe vechiul drum de pe râul Evinos.
Locuitorii din zonă au raportat că animalul de companie al lui Haris se afla la locul accidentului, și a rămas acolo de atunci. Timp de un an și jumătate și în ciuda eforturilor unor persoane să-l găzduiască, câinele se întoarce acolo.

Locuitorii din zona înconjurătoare îi hrănesc zilnic și sunt impreşionaţi de persistența câinelui de a rămâne lângă stăpânul său, potrivit evz.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X