Sari la conținut
Home » Un nou copil în familie, motivul pentru care un Pitbull a fost abandonat la adăpost!

Un nou copil în familie, motivul pentru care un Pitbull a fost abandonat la adăpost!

  • de
Pitbull

Un nou copil în familie, motivul pentru care un Pitbull a fost abandonat la adăpost!

Câinele a rămas fără familie dintr-un motiv greu de înțeles!

Pentru Freshy, un Pitbull extrem de prietenos și adorabil, fostul său stăpân a decis să ia o decizie cu totul surprinzătoare. Se pare că bărbatul a ales să îl abandoneze la un adăpost, după ce a aflat că va mai avea un copil. Decizia este cu atât mai controversată cu cât animalul se înțelegea de minune cu restul copiilor.

patruped
patruped

Proprietarii lui Freshy au decis că locuinţa lor urma să devină neîncăpătoare şi şi-au propus să scape de unul dintre câini. L-au abandonat într-un adăpost din Brooklyn, un loc în care avea şanse foarte mari să fie rapid eutanasiat.

câine
câine

 

Voluntara Julie Carner, a postat detalii despre Freshy pe pagina ei de Facebook, sperând că cineva va veni să-l salveze.

„Freshy iubeşte să fie îmbrăţişat şi ţinut în braţe, îi plac plimbările prin cartier şi jocurile alături de stăpâni”, a scris Carner. „Când vine vorba de lucruri pe care le căutaţi la un câine, Freshy pare să bifeze toate căsuţele. Singura casetă goală pe care o are este o familie fericită şi iubitoare. Ar putea fi al tău?”

câine
câine

La ora 16:59, Alana Guerrini, o reprezentantă a Eleventh Hour Rescue, a primit un apel din partea adăpostului prin care i s-a confirmat că poate veni să îl ridice pe Freshy.

Pitbull
Pitbull

Guerrini şi fiul ei s-au deplasat la adăpost pentru a lua câinele, pe care au decis să-l numească de acum înainte Stormy.