Sari la conținut
Home » Un motan terorist! Localnicii se simt îngroziți!

Un motan terorist! Localnicii se simt îngroziți!

De ce dărâmă pisica mea tot prin casă?

Un motan terorist! Un motan roșcat a declanșat teama într-un mic oraș din Țara Galilor, Marea Britanie, devenind subiectul unei serii de atacuri neașteptate. Felina aparent neînfricată nu ezită să atace câinii ținuți în lesă de către stăpânii lor, provocând răni și stupoare în rândul localnicilor din orașul Rhuddlan.

Situația a fost relatată și documentată pe rețelele sociale, unde locuitorii împărtășesc imagini cu rănile provocate câinilor care au avut ghinionul să intre în calea motanului „psihopat”.

Un motan terorist!

Oamenii din oraș se simt amenințați, iar animalele de companie, în special câinii. Par să fie victimele preferate ale acestui motan neînfricat.

O femeie care își plimba câinele în lesă a fost urmărită și atacată de acest motan roșcat. Iar fotografiile ulterioare au evidențiat rănile suferite de câinele său.

Locuitorii sunt acum nevoiți să-și protejeze animalele cu ajutorul pistoalelor cu apă, spray-urilor. Sau chiar umbrelelor pentru a ține la distanță motanul agresiv.

Această situație tensionată a atins un punct critic în această săptămână, când o femeie a povestit pe Facebook cum motanul a atacat câinele său.

Oamenii din Rhuddlan speră că măsurile vor fi luate pentru a controla această situație

Subliniind caracterul aparent malefic și curajos al acestuia. Îngrijorarea se răspândește printre proprietarii de animale. Care se întreabă cum pot fi siguri că animalele lor sunt în siguranță pe străzile orașului.

Un alt martor relatează un atac similar, unde câinele său a fost zgâriat pe față de către același motan. Localnicii sunt îngrijorați nu doar de agresivitatea felinei. Ci și de posibilele infecții cauzate de mușcături și zgârieturi.

Stăpânul motanului a preluat responsabilitatea pentru comportamentul animalului. Și  și-a cerut scuze comunității locale.

Oamenii din Rhuddlan speră că măsurile vor fi luate pentru a controla această situație tensionată. Și pentru a asigura siguranța animalelor și a locuitorilor.

Situația subliniază importanța responsabilității stăpânilor de animale și a necesității respectului reciproc între oameni și animale în comunitate, potrivit newsweek.ro.

Etichete: