Sari la conținut
Home » Un motan, cel mai bun tovarăș de drum! Felina a fost salvată de un șofer de camion, iar acum sunt de nedespărțit

Un motan, cel mai bun tovarăș de drum! Felina a fost salvată de un șofer de camion, iar acum sunt de nedespărțit

  • de

Un motan, cel mai bun tovarăș de drum! Felina a fost salvată de un șofer de camion, iar acum sunt de nedespărțit.

Drumurile din Statele Unite ale Americii au format o prietenie extraordinară!

Pentru Paul Robertson, un șofer de camion, animalele au reprezentat mereu o adevărată dovadă a loialității și a dragostei de care pot da dovadă. Totul a devenit o adevărată relație de prietenie, în momentul în care bărbatul a adoptat o pisică pe nume Howie.

Motanul a devenit la scurt timp un adevărat tovarăș de drum, fiind un ajutor de nădejde în timpul curselor lungi pe care Robertson le are de îndeplinit. Când pisica a murit în 2017, bărbatul a intrat într-o adevărată depresie, peste care a decis să treacă adoptând o altă pisică.

S-a îndreptat spre un adăpost de animale pentru a-şi găsi un nou însoţitor, dorind să salveze o pisică ce a avut parte de adevărate greutăți de-a lungul vieții.

Personalul adăpostului i-a prezentat lui Robertson un motan pe nume Percy. Robertson şi-a dat seama repede că Percy era cea mai potrivită alegere pentru el.

Locuise pe străzi şi în mod sigur participase la câteva lupte între pisici. Avea o leziune deasupra ochiului drept şi îi lipsea unul dintre dinţii canini. Dar, deşi Percy avusese un trecut greu încercat, era foarte iubitor. S-a ataşat imediat de Robertson, iar bărbatul a decis să-l adopte oficial.

Imediat după ce Robertson l-a adoptat pe Percy, au plecat împreună în prima lor călătorie mai lungă.

„Este foarte afectuos şi iubeşte să se cuibărească în poală, să se urce pe pieptul meu şi apoi să-şi lipească boticul de obrajii mei”, a scris Robertson pe Facebook. „Îi place să joace. Toarce mult. Şi, desigur, fiind o pisică: adoră să mănânce şi să lenevească.”

Un motan special