3352 Vizualizari

Un MONSTRU a primit ZECE ANI DE PUŞCĂRIE pentru ce i-a făcut acestui câine! Are doar 21 de ani şi e unul dintre cei mai sadici oameni de pe Terra

Povestea puiului de Pit Bull te va face să crezi că pedeapsa e chiar mică!

 

Justiţia şi-a făcut datoria pentru un puiuţ din rasa Pit Bull pe nume Halo, care a fost batut şi abuzat în moduri inimaginabile de Tyler Scott Sanders, în vârstă de doar 21 de ani, din Louisiana. Mai rău, căţeluşul fusese furat de la stăpânii săi chiar de bestia cu chip de om.

Sanders

Sanders

Tânărul şi-a recunoscut vinovăţia în faţa judecătorului, fiind acuzat de cruzime agravantă faţă de un animal şi furt, şi a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

halo-6

Sanders l-a furat pe Halo din casa stăpânilor săi în august 2013. Oamenii au pus afişe pe străzi şi au dat anunţuri repetate în speranţa că îl vor regăsi pe micuţ, povestesc jurnaliştii de la American Press. Stupefiant este însă faptul că familia lui Halo a înmânat un pliant chiar şi monstrului. Acesta a declarat că pur şi simplu a aruncat bucata de hârtie, demonstrând astfel că ştia că puiul de Pit Bull este căutat, dar a ales să nu-l returneze.

 

RUPT ÎN BĂTAIE

 

Pe 22 noiembrie 2013, Halo (care atunci avea 3 luni de viaţă) a fost găsit de un poştaş. Câinele era bătut în ultimul hal şi avea urme de alice pe cap. Halo fusese împuşcat în repetate rânduri cu o armă cu bile. Avea craniul fracturat, vederea era afectată ireversibil şi avea şi picioarele rupte. Omul nu a avut suflet să-l lase aşa. A chemat ajutoare din partea unei asociaţii şi l-au salvat pe micuţul Halo. În decembrie 2013, monstrul responsabil de aceste acte de cruzime a fost arestat.

Asa a fost gasit micutul Halo...

Asa a fost gasit micutul Halo…

 

Nu mai are voie în preajma câinilor

 

Sanders a fost condamnat la 10 ani de închisoare, din care 5 sunt cu suspendare. Deci, după ce va fi eliberat, încă 5 ani va sta sub supraveghere strictă şi, tot atunci, el va trebui să achite toate facturile medicale ale câinelui pe care l-a schilodit pe viaţă. Tot judecătorul a stabilit că Sanders nu mai are voie să intre în contact cu un alt câine sau cu vreunul din martori.

 

Din păcate pentru câine, acesta nu va fi niciodată unul normal. Pe lângă numeroasele handicapuri fizice pe care le are acum, Halo are traume psihologice greu de tratat. Teama este permanentă şi caută mereu să se ascundă.

halo-5

Puteţi să urmăriţi evoluţia lui Halo, care acum are 6 luni, pe pagina lui de Facebook:  Team Halo’s

 

halo-1

 

Tags:

2 Comentarii

  1. intra in categoria pedofililor.isi gaseste nasu in inchisorile din sua.iar cand va iesi.,personalitatea lui de om va fi stearsa.asta daca va mai iesi.

  2. Nyeste Francisc spune:

    Acest om nu se mai poate numi om si nici animal, poate este un montru care ar trebui castrat ca si caii fara anestezice sa simta durerea ce a simtit acel ciine cind a fost batut si maltratat si poate ca si viol anal. 27 ani puscarie ar merita si castrarea.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X