De 2864 Vizualizari

UITE cum A FOST REZOLVATĂ problema maidanezilor de la SOCI!

Om cu suflet mare

Oleg Deripaska, un miliardar rus, iubitor de animale, a decis să rezolve pe cont propriu problema câinilor fără stăpân, care populează localitatea Soci, gazda Jocurilor Olimpice de iarnă.

Oligarhul, deținătorul unei averi ce se ridică la suma de 8,5 miliarde de dolari, a amenajat un adăpost confortabil pentru maidanezi. „Ni s-a spus ori luaţi câinii din satul olimpic ori îi vom împuşca”, a declarat Olga Melnikov, coordonatorul programului. Chiar și așa, la Soci au mai rămas destui maidanezi care nu au putut fi adăpostiți în spațiul alocat de oleg Deripaska.

World Leaders Speak At The World Economic Forum

3 Comentarii

  1. hai ca m-ati bagat de tot in ceata,i-a adapostit sau nu?!!! stiti,pe maidanezi

  2. Ciinele musca , latra si se usureaza pe strada . Daca sterlizarea rezolva aceste probleme sunt de acord cu ea si o sustin .Ma tem insa ca nu, atunci aplicati o solutie potrivita . Nu sunt insa de acord sa fie adapostiti la infinit pe banii mei – ai contribuabilului . Mai repede cu acesti bani vreau un drum asfaltat , un parc amenajat , o gradinita renovata .

  3. du te mai vasile si civilizeaza-te intai cu teoriile tale cu tot!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X