De 691 Vizualizari

Un mare actor a fost criticat de PETA pentru că a filmat alături de un cimpanzeu

Leonardo Di Caprio a intrat în vizorul organizației People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) după ce a filmat, alături de un cimpanzeu, o scenă din pelicula „The Wolf of Wall Street”, ce îi aparține regizorului Martin Scorsese. Culmea este că Di Caprio și-a făcut un renume și în ceea ce privește activitățile ecologiste la care participă.

„Cineva atât de preocupat de problemele mediului, aşa cum este Leonardo DiCaprio, ar trebui să ştie mai bine decât să justifice prin acceptare o formă bine documentată de cruzime împotriva maimuţelor antropoide folosite pentru amuzament în show-biz. PETA speră că data viitoare în care Leo va citi un scenariu în care apare şi o maimuţă îşi va aminti că aceste animale sunt furate de la pieptul mamelor lor încă de pui şi sunt supuse unor forme continue de abuzuri fizice – şi apoi va cere revizuirea scenariului”, a spus primatologul PETA Julia Gallucci pentru WENN.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X