Vești noi pentru iubitorii de animale. Un bărbat care a adoptat un câine de la adăpostul Kola Kariola a venit cu o idee genială ce poate fi adoptată de toți iubitor și deținătorii de animale care se plictisesc  pe timpul „carantinei”. Marius Chirca, a explicat, într-o postare pe Facebook că cel care a ales să o adopte pe Micha a trimis un mesaj exact atunci când nu mai găsea nicio soluție.

O data cu starea de urgență de pe întreg teritoriul României semnată de președintele Klaus Iohannis, Alex, noul stăpân al Michei, s-a gândit la cățeii în nevoie din adăpostul condus de Marius Chirca! Acesta a oferit găzduire provizorie unui câine, un foster, până când va putea pleca în adopție!

Redăm mai jos postarea integrală

„Din seria #stamacasa ajutam prin #foster ( gazduire provizorie)

Ziceam acum cateva zile ca in ultima perioada imi incep ziua cu mesaje de la Oameni minunati! Oameni de calitate pe care cateii mei mi i-au scos in cale!
Azi este despre el, un OM care a ales sa adopte cu toate ca putea foarte simplu sa-si aleaga orice tip de catel de rasa. A ales sa o adopte pe Micha, unul dintre puiutii salvati din IL Caragiale. Zis si facut.
Credeti ca a fost usor? Nuuu, dar nici macar o secunda nu s-a gandit sa-i faca „retur”.

A studiat tot felul de tutoriale de pe internet si a reusit sa calmeze micuta „tornada”.
Acum o data cu situatia de urgenta, acelasi OM s-a gandit tot la cateii in nevoie! Si a venit mesajul lui exact atunci cand nu mai gaseam nicio solutie pentru Buf, „biberonezul” intors la noi. Alex i-a oferit lui Buf gazduire provizorie, foster, pana va putea sa plece in adoptie!
Acestia sunt Oamenii adevarati! Cei care atunci cand exista situatii disperate, te linistesc oferidu-ti solutii.
Credeti ca-i este usor? Cu doi pui in casa?
Stiti, pipi, caca, ros, chitaiala, alergatura! Cati ar face asta?! Dar Alex, pentru ca despre el este vorba, a ales sa-si ocupe timpul „carantinei” cu catei.
Si mai avem exemple de familii foster in perioada de carantina pe care abia astept sa le postez!”, este mesajul scris pe pagina de Facebook a celor de la Kola Kariola.