De 216 Vizualizari

Un homar avand mai bine de 100 de ani a fost salvat inainte de a ajunge…in farfurie!!!

Un homar a carui varsta a fost estimata la 110 ani a fost salvat dintr-un restaurant din Florida, unde urma sa fie gatit. Totul a pornit de la o postare pe Facebook.

Joe Melluso, de la restaurantul Tin Fish din Florida, era pe cale sa gateasca un homar de 110 ani si aproape 7 kilograme, cand a fost rugat de John Merritt de la ONG-ul iRescue sa nu faca asta. “Atunci cand am aflat ca acest grup vrea sa-l salveze am fost dezamagit ca nu am avut eu initiativa de la inceput”, a spus Melluso, pentru WPLG.

Acesta spune ca a fost sceptic cand a auzit de la furnizorul de fructe de mare ca homarul are 7 kilograme, dar nu a putut rata oportunitatea de a-l achizitiona pentru a-l gati.

“Poti sa gatesti mii de homari si tot nu ajungi sa vezi unul atat de mare”, a spus Melluso.

Atunci cand Amir Rossi a vazut un postare pe Facebook a restaurantului despre un homar imens, si-a adunat prietenii si l-a contactat pe fondatorul ONG-ul iRescue Wildlife, John Merritt, in speranta ca va salva crustaceul.

“In aproximativ jumatate de ora am decis ca vom face acest lucru”, a spus Rossi. Merritt a reusit sa adune fonduri suficiente pentru ca homarul sa fie trimis la Acvariul de Stat din Maine, scrie UPI.com

Homarul a fost transportat intr-un cooler special, infasurat intr-un prosop si inconjurat de pachete cu gheata.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X