Sari la conținut
Home » Un Golden Retriever care a mancat ….heroina!

Un Golden Retriever care a mancat ….heroina!

Acest caine, un Golden Retriever, a mancat… heroina… aruncata de un suspect care fugea de politia din Denver.Intamplarea s-a petrecut astfel – politistii au reperat un traficant de droguri, care a reusit sa fuga, fiind prins la cateva strazi departare. Cand au refacut drumul parcurs de acesta, ofiterii au fost chemati de angajatii unui loc de joaca si ingrijire a cainilor, iar proprietarul a afirmat ca a gasit in curte 17 pungulite, nestiind ce contin, relateaza aol.com.

Desi angajatii au observat pachetele imediat, cel putin doi dintre cei 14 caini care se aflau in acel moment in curte au apucat sa ajunga la ele. Un Golden Retriever pe nume Charlie a apucat insa sa si manance o pungulita cu heroina.”A trebuit sa ducem un caine la urgente si sa-i inducem voma altuia”, a declarat Garrett Bishop, proprietarul cresei de caini.

caini

Stapanul lui Charlie a marturisit ca nu i-a venit sa creada cand a primit vestea. „Ochii ei erau incetosati, nu avea energie si arata bolnava. Nu stiam cata heroina a mancat si nici efectele adverse asupra cainilor, asa ca am fost ingrijorat ca o sa moara”, a spus stapana.Charlie a fost dusa de urgenta la veterinar, unde a primit tratament. Politia l-a arestat pe Christian Manuel Ramirez, care este anchetat dupa incident.