Sari la conținut
Home » Un Golden Retriever a găsit un pisoi orfan pe stradă și a decis să îi devină noul părinte!

Un Golden Retriever a găsit un pisoi orfan pe stradă și a decis să îi devină noul părinte!

Un Golden Retriever a găsit un pisoi orfan pe stradă și a decis să îi devină noul părinte!

Patrupedul a dat dovadă de o empatie ieșită din comun!

Câinii din rasa Golden Retriever sunt animalele de companie preferate de majoritatea iubitorilor de animale, asta datorită loialității și inteligenței lor.

Un câine curajos care s-a întors cu un pisoi vagabond pe care l-a salvat a devenit imediat viral pe rețelele de socializare. Stăpânului nu i-a venit să creadă în momentul în care s-a trezit acasă cu un mic pisoi firav, fiind nevoit să acționeze imediat.

O decizie înţeleaptă, ţinând cont de secvenţa în care stăpânul poate fi văzut hrănind pisoiul în timp ce salvatorul este neclintit de lângă acesta. Pe tot parcursul acestui proces, câinele poate fi văzut stând alături exact ca un părinte protectiv, vrând să fie sigur că acesta este în siguranță, și că primește cel mai bun tratament posibil.

Auzim adesea că pisicile şi câinii sunt duşmani naturali, dar acest videoclip demonstrează încă o dată că acest lucru nu este pe deplin adevărat.

Un Golden Retriever a găsit un pisoi

Acest clip este, de asemenea, un memento minunat care ne reaminteşte că animalele se pot ajuta instinctiv, fiind un exemplu pentru noi.