Un fotoliu aruncat la marginea unui drum, „casa” unui cățel abandonat și speriat!

Întâmplarea emoționantă a avut loc în Brookhaven, Mississippi!

Marginea unui drum a fost „invadată” de mai multe lucruri aruncate dintr-un camion, dintre care putem observa un televizor și un fotoliu. Pentru femeia care a observat totul și a făcut pozele din interiorul articolului, instinctul i-a spus să se oprească, fiindcă peisajul nu este complet. După ce a analizat mai bine situația, ea a putut observa un cățel îngrozit și înfometat, care stătea pe fotoliu, într-o stare extrem de precară de sănătate.

Potrivit thedodo.com, femeia nu a putut să rămână indiferentă, și de aceea a decis să sune la Controlul Animalelor, pentru a salva sufletului chinuit.

Spre norocul lor, Sharon Norton, ofiţerul de la Controlul Animalelor din Brookhaven, a intervenit și a salvat situația:

„Pentru persoana care a renunţat la fotoliul acesta, căţelul tău te aşteptă să te întorci şi în curând va face foamea pentru că îi este atât de teamă să părăsească acel loc pentru a-şi găsi mâncare”, este mesajul ce însoţeşte postarea. „Ai săvârşit un mare păcat făcându-i aşa ceva căţeluşului… dar poate că într-o bună zi soarta îţi va rezerva şi ţie ceva asemănător.”

Un fotoliu aruncat la marginea unui drum

Din fericire, cățelul a început să prindă încredere după ce a fost hrănit, foamea fiind mai mare decât frica. Acum el se află în grija unui adăpost, iar ulterior își va găsi o familie cu adevărat iubitoare!

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da