Sari la conținut
Home » Un fotoliu aruncat la marginea unui drum, „casa” unui cățel abandonat și speriat!

Un fotoliu aruncat la marginea unui drum, „casa” unui cățel abandonat și speriat!

Un fotoliu aruncat la marginea unui drum, „casa” unui cățel abandonat și speriat!

Întâmplarea emoționantă a avut loc în Brookhaven, Mississippi!

Marginea unui drum a fost „invadată” de mai multe lucruri aruncate dintr-un camion, dintre care putem observa un televizor și un fotoliu. Pentru femeia care a observat totul și a făcut pozele din interiorul articolului, instinctul i-a spus să se oprească, fiindcă peisajul nu este complet. După ce a analizat mai bine situația, ea a putut observa un cățel îngrozit și înfometat, care stătea pe fotoliu, într-o stare extrem de precară de sănătate.

Potrivit thedodo.com, femeia nu a putut să rămână indiferentă, și de aceea a decis să sune la Controlul Animalelor, pentru a salva sufletului chinuit.

Spre norocul lor, Sharon Norton, ofiţerul de la Controlul Animalelor din Brookhaven, a intervenit și a salvat situația:

„Pentru persoana care a renunţat la fotoliul acesta, căţelul tău te aşteptă să te întorci şi în curând va face foamea pentru că îi este atât de teamă să părăsească acel loc pentru a-şi găsi mâncare”, este mesajul ce însoţeşte postarea. „Ai săvârşit un mare păcat făcându-i aşa ceva căţeluşului… dar poate că într-o bună zi soarta îţi va rezerva şi ţie ceva asemănător.”

Un fotoliu aruncat la marginea unui drum

Din fericire, cățelul a început să prindă încredere după ce a fost hrănit, foamea fiind mai mare decât frica. Acum el se află în grija unui adăpost, iar ulterior își va găsi o familie cu adevărat iubitoare!