14534 Vizualizari

Un copil abandonat a fost salvat de o cățelușă! Vezi cum a fost posibil așa ceva I VIDEO

Un copil abandonat a fost salvat de o cățelușă!  Această poveste cutremurătoare face înconjurul lumii.  CNN a prezentat în exclusivitate faptul că viața unui copil a fost salvată de o cățelușă.

Într-o seară de iarnă, câinele fără stăpân a jucat rolul de erou după ce a descoperit un copil abandonat pe o stradă din Argentina.

Bebelușul a fost abandonat de mama sa și a fost lăsat în agonie într-o noapte de iarnă geroasă.
Din fericire, cățelușa Calea cum a fost botezată ulterior, a lăsat instinctul său mamă să preia controlul. Ea, puii ei și copilul au stat laolaltă toată noaptea și așa cel mic a reușit să trăiască până dimineața.

Un vecin a auzit bebelușul plângând și a descoperit câinele, puii ei și sugarul înghesuiți unul în altul într-o cutie de carton. Apoi, bărbatul a luat copilul și l-a dus la spital unde medicii i-au acordat primul ajutor.

Mama copilului a fost ulterior arestată, iar copilul a fost plasat într-un centru pentru copii. Medicii au menționat că bebelușul ar fi murit dacă nu ar fi fost încălzit de câine.
Inutil să spun că acest câine mic pare a fi un erou mare pentru acest copil.

Un singur comentariu

  1. Dumitrescu Valentina spune:

    Si catelusa cu puii sai unde este ce s-a intamplat cu ei?ca de fiecare data omul este mai important…ma bucur atat de mult ca animalele mereu dau clasa omului in tot ceea ce inseamna darurile daruite de Tatal Ceresc a le simti si a le pastra.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X