Sari la conținut
Home » Un cățeluș abandonat la gunoi a fost salvat de un patruped fără stăpân!

Un cățeluș abandonat la gunoi a fost salvat de un patruped fără stăpân!

  • de

Un cățeluș abandonat la gunoi a fost salvat de un patruped fără stăpân!

Gest impresionat al unui cățel al străzii!

Nu mică i-a fost mirarea unui bărbat într-o dimineață, atunci când a observat un câine căutând disperat printr-un morman de gunoaie. Curios de atitudinea hotărâtă a patrupedului, bărbatul a observat un lucru cu totul impresionant: cățelul încerca să salveze un pui abandonat, dar care se afla într-o stare bună de sănătate.

Pe numele său Marco Antonio, bărbatul a rămas uimit de ceea ce a descoperit cățelul, și fără să stea prea mult pe gânduri, a decis să contribuie la salvarea vieții micuțului animal.

Potrivit informațiilor livebizmedia.com, pe măsură ce s-a apropiat, a putut vedea că ceea ce avea câinele în gură era un mic căţeluş care se pare că fusese abandonat încă în viaţă, proprietarul său sperând probabil că va muri de foame sau că se va sufoca.

După salvare, câinele erou a stat de pază pentru ca nimeni să nu rănească puiul!

Micul Charles, aşa cum a fost numit, avea doar câteva zile şi avea mare nevoie de o mamă care să-l poată hrăni. Atunci Marco Antonio a făcut o postare pe Facebook pentru a căuta o căţeluşă adoptivă pentru puiul abia salvat.

În mai puţin de 24 de ore, micul Charles îşi găsise deja o mamă adoptivă! Se pare că acest căţeluş a avut mare noroc în viaţă, fiindcă în zilele care au urmat oamenii au reuşit să-i găsească şi o familie adoptivă. Acum creşte sănătos şi puternic mulţumită dragostei uriaşe a doi câini minunaţi: cel care l-a salvat şi căţeluşa care l-a adoptat.

un cățeluș a fost salvat cu succes

Deşi nu s-a reuşit identificarea celui care se face responsabil de acest abandon crud, important este că acest pui a fost salvat, iar animalele dau dovadă, din nou, de compasiune și dragoste.