Sari la conținut
Home » Un cățeluș abandonat este găsit și salvat de voluntarii unei asociații, însă nu uită de ceilalți frați ascunși în pădure!

Un cățeluș abandonat este găsit și salvat de voluntarii unei asociații, însă nu uită de ceilalți frați ascunși în pădure!

  • de

Un cățeluș abandonat este găsit și salvat de voluntarii unei asociații, însă nu uită de ceilalți frați ascunși în pădure!

Evenimentul miraculos s-a produs în Serbia!

Un cățel abandonat lângă un drum neasfaltat a făcut apelul unei cereri de ajutor din partea unui trecător cu suflet mare! Pentru această problemă, voluntarii asociației Dog Rescue Shelter Mladenovac au decis să intervină și să îi salveze viața micuțului patruped.

Potrivit thedodo.com, salvatorii au mers preţ de câţiva kilometri şi din fericire au reuşit să ajungă la faţa locului. În depărtare, au putut vedea un căţel stând alert lângă resturile unui stâlp.

După ce au ajuns la cățel, voluntarii au fost martori a unui eveniment cu totul excepțional!

Cățelul, simțind că se apropie clipa salvării, nu a uitat de frații săi ascunși în pădure, și a decis să îi îndrume pe salvatori în direcția corectă.

Hotărâţi să-l salveze, oamenii l-au urmat, încercând cu mult calm să-l facă să vină spre ei.

Câţiva metri mai încolo, voluntarii şi-au dat seama că era vorba despre cinci pui! În vârstă de doar două luni, aceştia fuseseră abandonaţi, la prima vedere fără mama lor.

Salvatorii erau pregătiţi cu mâncare şi apă şi când au văzut ce li se oferă, căţeluşii au venit alergând într-un suflet.

Puii au fost aşezaţi cu grijă în dubă, apoi Milan a căutat-o din nou pe mama lor, care din păcate nu a fost găsită.

Ei au fost transportaţi la adăpostul organizaţiei, unde beneficiază de multă dragoste şi atenţie.

Imaginile superbe cu modalitatea prin care un cățeluș abandonat este găsit a atras o mulțime de aprecieri în mediul online, iar totul a devenit o poveste încununată cu succes!