Sari la conținut
Home » Un cățel s-a refugiat într-un colț, după ce mai mulți copii l-au bătut fără milă!

Un cățel s-a refugiat într-un colț, după ce mai mulți copii l-au bătut fără milă!

  • de

Un cățel s-a refugiat într-un colț, după ce mai mulți copii l-au bătut fără milă!

Voluntarii asociației au fost impresionați de un cățel abandonat pe stradă!

Voluntarii unei asociații pentru protecția animalelor au fost impresionați de condiția unui micuți patruped abandonat pe stradă. Pe nume Murphy, el a fost găsit tremurând într-un colţ, încercând să se ascundă de un grup de copii care îi voiau răul.

Din fericire, a fost salvat la timp de către voluntarii Sidewalk Specials şi transportat la clinica Vet Point.

Era îngrozit de frică şi nu avea unde să fugă pentru a se putea ascunde într-un loc sigur. Tot ceea ce își dorea micuțul patruped era să fie lăsat în pace, mai ales că nu făcuse niciun rău.

S-a descoperit că bietul căţel nu fusese niciodată îngrijit până atunci. Medicul veterinar s-a apucat de treabă, adunând căpuşele care îi făcuseră căţelului viaţa un calvar. Apoi, micul Murphy s-a putut bucura pentru prima oară de o baie adevărată.

Până când îşi va reveni complet, Murphy a fost transferat într-o casă temporară, unde deja s-a împrietenit cu noul său frate canin.

În locul străzilor reci şi neprimitoare, el poate în sfârşit să doarmă într-un culcuş cald şi nu trebuie să-şi mai facă griji vreodată că cineva îl va mai răni. În plus față de asta, el acum își însoțește noul prieten peste tot, inclusiv la locul de muncă!

Un cățel

Urmează o perioadă în care el va fi pus pe lista adopțiilor, iar ulterior o familie iubitoare îl va adopta permanent.