Sari la conținut
Home » Un cățel loial a refuzat să își părăsească stăpâna până în ultima clipă!

Un cățel loial a refuzat să își părăsească stăpâna până în ultima clipă!

  • de

Un cățel loial a refuzat să își părăsească stăpâna până în ultima clipă!

Povestea următoare are în centrul atenției un cățel extrem de loial față de cea care i-a oferit o viață extrem de fericită!

Următorul patruped, dintr-o localitate din Ecuador a impresionat pe toată lumea prin intermediul loialității sale ieșite din comun. Din păcate pentru el, familie și cunoscuți, stăpâna sa în vârstă de 95 de ani a murit, fiind înmormântată la o biserică locală.

Însă, pentru Bumer, cățelul loial, toată această situație i-a provocat o depresie teribilă. El a refuzat să își părăsească stăpâna până la final, toți cei prezenți la înmormântare putând să îl observe pe tot parcursul drumului.

„Am putut vedea loialitatea şi afecţiunea care existau între Chamba şi câinele ei”, a spus purtătorul de cuvânt al casei funerare. „A fost mereu acolo lângă proprietara sa”.

Se putea vedea pe chipul lui Bumer că era afectat de dispariția celei care i-a fost alături încă de când s-a născut.

„A dat roată cortegiului funerar înainte de a sări în maşina care purta sicriul, de parcă ar fi dorit să spună:’ Vreau să merg să-mi iau rămas bun de la mama mea”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt. „Un exemplu extraordinar de loialitate”.

Cu siguranță că patrupedul nu o va uita niciodată pe femeie, care va rămâne mereu în inima lui.

Un cățel
Un cățel

Potrivit casei funerare, căţeluşul a fost văzut pentru ultima oară în compania familiei lui Chamba, reunită în memoria persoanei pe care patrupedul a iubit-o atât de mult.