Sari la conținut
Home » Un cățel de doar zece săptămâni a fost legat cu un lanț mai greu decât el! Cum s-a ajuns în această situație

Un cățel de doar zece săptămâni a fost legat cu un lanț mai greu decât el! Cum s-a ajuns în această situație

  • de

Un cățel de doar zece săptămâni a fost legat cu un lanț mai greu decât el! Cum s-a ajuns în această situație.

Andie, cățelușul supus unei vieți extrem de complicate!

Din păcate, pentru un mic patruped, decizia de a fi legat cu un lanț mult prea mare și greu pentru vârsta sa, putea să îi fie fatală, el fiind expus zi după zi în razele încinse ale soarelui.

Potrivit peta.org, pe numele său Andie, cățelușul de doar zece săptămâni a fost găsit încercând să supravieţuiască printre grămezi de gunoaie, prins de o bucată veche de beton aflată într-o curte.

Fiind foarte slăbit, cu siguranţă ar fi murit de foame, asta dacă nu cumva înainte ar fi fost răpus de rănile şi durerile provocate de scabie.

Spre norocul său, cei de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) au intervenit pentru a-i da o şansă la viaţă. El a primit îngrijiri medicale de urgenţă, iar medicii veterinari s-au asigurat să-l scape de scabie şi să-l ajute să câştige în greutate cât mai curând posibil.

Spre bucuria tuturor, cățelul a reușit să depășească momentul greu prin care a fost nevoit să treacă, iar acum a cunoscut o transformare cu totul miraculoasă!

Are o blană frumoasă şi strălucitoare, se bucură de mâncarea adecvată vârstei lui, şi în sfârşit ştie cum este să trăieşti confortabil.

Andie a fost adoptat de o familie iubitoare, iar acum adoră să alerge şi să se joace alături de ceilalți doi câini.

Primele zece săptămâni din viaţa lui Andie au fost un adevărat coşmar, însă totul avea să se schimbe într-un adevărat miracol.