Sari la conținut
Home » Un cățel cu totul special! Defectul genetic care l-a transformat într-o adevărată vedetă

Un cățel cu totul special! Defectul genetic care l-a transformat într-o adevărată vedetă

Un cățel cu totul special! Defectul genetic care l-a transformat într-o adevărată vedetă.

Faceți cunoștință cu cățelul „unicorn!”

Organizația Mac’s Mission din Jackson, Missouri, a primit o cerere cu totul neobișnuită! Ei au fost puși în situația să salveze un animal fără stăpân, mai exact un cățel cu totul special.

Potrivit thedodo.com, este vorba despre un micuț patruped, care din cauza unui defect genetic a primit o înfățișare cum nimeni nu a mai văzut. Este vorba despre o codiță care a crescut în fruntea patrupedului, ceea ce l-a transformat în „cățelușul unicorn”.

Dr. Heuring, medicul veterinar care a examinat căţeluşul, a declarat că acest defect genetic nu trebuie eliminat şi nici nu-i dăunează câinelui. Persoana care îl va adopta este cea care va decide dacă va rămâne sau nu „căţeluşul unicorn”.

După ce imaginile cu acest căţeluş adorabil au ajuns pe reţelele de socializare, mii de persoane şi-au manifestat interesul de a-l adopta.

Putem spune că norocul acestui suflet a fost dat de înfățișarea deosebită, el fiind pus în situația să supraviețuiască de unul singur pe străzi, înainte să fie salvat de un grup de voluntari iubitori de animale.

O familie iubitoare îi va oferi o casă și sentimentul de siguranță, iar orice grijă și pericol vor dispărea pe vecie.