Sari la conținut
Home » Un cățel care simte că va fi adoptat are o reacție cu totul adorabilă!

Un cățel care simte că va fi adoptat are o reacție cu totul adorabilă!

  • de

Un cățel care simte că va fi adoptat are o reacție cu totul adorabilă!

Tot ceea ce își dorea un cățel era să aibă o familie iubitoare!

Benny, un patruped care a fost dus la Centrul de îngrijire a animalelor Carson din Gardena, California, ştie ce înseamnă singurătatea și dorința de a face parte dintr-o familie doar a lui, încă de când avea opt luni și a fost adus într-un centru de animale. микрозайм без звонков и проверок на карту

Din fericire, după atâtea clipe de singurătate în adăpost, o familie a decis să-l adopte pe Benny. Pentru această ocazie, voluntarii au decis să filmeze momentul în care câinele a păşit în cele din urmă în afara adăpostului.

Un cățel
Un cățel

Patrupedul a avut o reacție cu totul deosebită!

Pentru Benny, soarta pare să fi fost cel puţin nefavorabilă, din moment ce a fost dus într-un nou mediu unde niciun animal nu ştie cât mai are de trăit. Din păcate, acest câine este unul dintre milioanele de animale care intră în adăposturi în fiecare an.

Acest câine pare să fi înţeles cu adevărat ce i se întâmplă, iar bucuria pe care o emană este de nedescris.

Chiar dacă la început a fost destul de precaut, Benny a ieşit din adăpost, fericit că îşi începe noua viaţă, lăsând în urmă tristețea abandonului încă de când era un pui.

Zilnic, o mulțime de animale ajung în diferite adăposturi, abandonate de cei pe care îi considerau odinioară, familie. Doar o parte dintre ei ajung însă să fie adoptați, iar în acel moment, câinele simte o adevărată bucurie în suflet. Așa a fost și cazul lui Benny, un patruped norocos din Statele Unite ale Americii.