Sari la conținut
Home » Un cățel a impresionat pe toată lumea în timpul plimbărilor sale! Ce a reușit să facă patrupedul

Un cățel a impresionat pe toată lumea în timpul plimbărilor sale! Ce a reușit să facă patrupedul

  • de
un cățel

Un cățel a impresionat pe toată lumea în timpul plimbărilor sale! Ce a reușit să facă patrupedul.

Trecătorii au fost mirați să vadă cât de prietenos poate fi un cățel!

Pentru un patruped pe nume Wallace, fiecare plimbare alături de stăpânii săi reprezintă ocazia perfectă pentru a îmbrățișa alte animale de companie, indiferent dacă acestea își doresc sau nu. Extrem de prietenos, cățelul își dorește să fie prieten cu toată lumea.

În vârstă de un an, stăpânul acestuia a fost mirat de comportamentul patrupedului său, crezând inițial că este vorba doar despre o întâmplare. Însă, după repetate ieșiri în aer liber, el a observat că acest comportament este unul obișnuit.

cățel
cățel

„Are atât de multă iubire de oferit”, a spus Raminick, stăpânul lui Wallace. „Este întotdeauna foarte fericit că este în preajma oamenilor şi a altor câini. Wallace adoră să-şi arate afecţiunea faţă de oameni, însă când vede un alt câine, el este întotdeauna cel care începe o sesiune de joacă.”

câini
câini

Chiar dacă întâlnește și animale mult mai mari decât el, câinele nu ezită să își arate afecțiunea.

„Se îmbrăţişează întotdeauna când se văd”, povesteşte Raminick. „Şi una din labele ei cântăreşte la fel de mult ca întregul corp al lui Wallace.”

animale de companie
animale de companie

De acest comportament nu „scapă” nici familia lui umană, care se bucură de fiecare dată când patrupedul își manifestă afecțiunea.

„Ceea ce mi se pare interesant la îmbrăţişările sale este că nu a fost antrenat să facă asta”, spune Raminick. „Cred că e doar încântat să fie în preajma unui alt câine, cât și a noastră”.

un cățel
un cățel