203 Vizualizari

Un cal, salvat dintr-un canal din Militari

Animalul a suferit cateva zgarieturi

Un cal a cazut, astazi, intr-un canal colector de pe Bdul. Iuliu Maniu, in cartierul Militari, in Capitala, iar pentru salvarea animalului a fost necesara interventia a zece pompieri.

Calul a fost salvat de pompieri dupa o interventie care a durat aproximativ doua ore, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile.

Potrivit oficialului ISU, animalul a fost legat cu mai multe furtunuri si ridicat cu autoscara.

El a suferit numai cateva zgarieturi.

Calul a cazut intr-un canal colector situat pe un teren viran de pe Bdul. Iuliu Maniu, in cartierul Militari, unde animalul fusese lasat sa pasca. La un moment dat, acesta s-a aplecat sa bea apa din canal si a cazut.

Potrivit Mediafax, la fata locului, au venit patru echipaje de pompieri, care au adus o autoscara si un echipament de descarcerare, deoarece pentru salvarea calului era necesara largirea gurii canalului.

Pompierii au intervenit dupa ce paznicii terenului, care este proprietate privata, au observat incidentul si au apelat numarul de urgenta 112.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X