De 2261 Vizualizari

Un caine utilitar furat, in China, a fost returnat impreuna cu o scrisoare in care hotul isi cerea scuze

Furtul animalelor de companie este ceva normal, hotii vanzandu-le apoi, catre comerciantii de carne

Un caine utilitar din China, a carui rapire a starnit controverse, a fost returnat proprietarului, un barbat orb, de zgarda fiind atasata o scrisoare in care erau prezentate scuze.

Qiaoqiao a fost luat de un grup de barbati, in timp ce era plimbat pe o strada din Beijing. Tian Fengbo, proprietarul cainelui, a vorbit cu durere despre disparitia cainelui. Qiaoqiao a fost gasita a doua zi, cu o scrisoare atasata de zgarda, intr-o punga, rapitorii cerandu-si scuze si recunoscandu-si greseala. Proprietarul a povestit ca abia a putut sa manance sau sa doarma dupa ce labradorul de sapte ani a disparut.

caine util2

„Qiaoqiao mi-a fost mereu alaturi. Este o buna prietena. Acum am senzatia ca am pierdut pe cineva foarte apropiat”, a spus Tian Fengbo intr-un interviu acordat presei. Potrivit vecinilor barbatului, in ultima perioada au fost raportate mai multe cazuri de furturi de caini in zona. In China este ceva obisnuit ca animalele de companie sa fie furate, pentru ca apoi sa fie vandute comerciantilor de carne. Incidentul a starnit revolta pe reteaua de socializare Weibo, internautii cerand pedepse mai aspre pentru cei care fura caini.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X