De 2659 Vizualizari

Un câine tuns ca un leu bagă spaimă în locuitorii unui oraș american

Un câine tuns ca un leu a creat panică printre locuitorii unui oraș american. Acesta a fost confundat cu „regele junglei” de la Grădina Zoologică, trei persoane sunând imediat la 911 pentru a anunța posibilul pericol în care se aflau. Într-un final, s-a dovedit că era vorba despre Charles the Monarch, un metis de pudel cu labrador, care ieșise doar la o simplă plimbare.

Bărbatul i-a schimbat look-ul câinelui său, fiind influențat de pasiunea sa pentru echipa de fotbal a universității din oraș, a cărei mascotă este un leu, scrie Daily Mail. Câinele are patru ani și pare că se simte bine cu noua înfățișare, deși sunt persoane care cred că animalul este mai degrabă stresat. Oricum, câinele are peste 10.000 de fani pe pagina personală de Facebook și este în centrul atenției de fiecare dată când merge la stadion. Mai mult, există o petiție prin care semnatarii doresc ca Charles să fie desemnat mascota oficială a Old Dominion University.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X