De 1129 Vizualizari

Un caine si-a impuscat stapanul. Ce pedeapsa a primit animalul?

Decesul a avut loc la sfarsitul lunii septembrie, in cursul unei partide de vanatoare, la care participau trei barbati din Perm. Acestia s-au oprit sa se odihneasca intr-un luminis si si-au lasat pustile jos, fara a le pune piedica. Cainele unuia dintre vanatori a calcat drept pe tragaciul unei arme si si-a impuscat mortal stapanul. Cel putin, asa au declarat politiei ceilalti doi vanatori, potrivit investigatorului regional, Dmitri Valdaitsev, citat de agentia TASS.

Anchetatorii vor acum sa stabileasca a cui era arma, deoarece proprietarul ei poate fi acuzat de omor prin imprudenta. Vaduva victimei spune insa ca nu vrea sa fie cineva pedepsit. Pe de alta parte, cainele, pe numele sau Karat, a suferit deja consecintele actiunii sale: a fost dat afara din casa si acum este in grija unor rude ale defunctului. El nu va mai fi primit acasa, a anuntat vaduva vanatorului.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X