De 3193 Vizualizari

Un caine s-a tinut dupa un copil pana la el acasa si s-a prabusit pe veranda lui | Inca un caz emotionant

Politistii vor sa-i faca dreptate cainelui

 

Încă o poveste impresionează America până la lacrimi!

Un Bulldog American s-a ținut după un copil care se întorcea de la școală, până în fața ușii sale. Apoi a căzut secerat, chiar la intrarea din casă. Câinele s-a ghemuit și a rămas nemișcat acolo.

 

Copilul și-a chemat părinții, iar aceștia l-au dus la centrul unei organizații de ajutorare a animalelor, Humane Society for Hamilton County (Indiana).

 

Au știut imediat că are nevoie de îngrijiri medicale, Bulldogul fusese împușcat de două ori.

 

Medicii au reușit cu greu să-i salveze viața, deoarece rănile erau adânci și câinele era în pragul septicemiei. Au scos gloanțele și le-au dat poliției. Autoritățile spun că a fost împușcat cu o armă de calibru mic, iar proprietarul său a rămas necunoscut. Polițiștii au apelat la oamenii din zonă să ajute cu informații despre proveniența câinelui.

 

”E un câine foarte norocos”, a spus Rebecca Stevens, director executiv la Societatea Umanitară din Indiana.

Unul dintre gloanțe i-a intrat prin picior și i s-a oprit în piept. Cel de-al doilea a a trecut prin abdomen și a rămas blocat în stern. Din fericire, gloanțele nu au lovit organele vitale”, a mai spus ea pentru Fox59 News.

 

Grupul salvator l-au numit pe Bulldogul American, Cupid (Cupidon), pentru că incidentul s-a petrecut în preajma datei de 14 februarie, când se sărbătorește Sfântul Valentin.

Pe parcursul ultimei luni, Cupid s-a vindecat într-un centru pentru animale, iar săptămâna asta va merge la noua lui familie. Terry Lynn, cea care vrea să-i ofere o viață nouă câinelui, a spus că-l va numi Leo.

Un singur comentariu

  1. george ionescu spune:

    noi animale umane avem de invatat de la aceste animale necuvintatoare ,,LUATI AMINTE”

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X