623 Vizualizari

Un căine are o pasiune deosebită.

Dacă intenționezi să faci o vizită în Seattle și mergi cu autobuzul  s-ar puteagăsești pe cineva neașteptat pe scaunul de lângă tine.

Navetiști din zona Seattle au raportat că au văzut un labrador în vârstă de aproximativ 2 ani plimbându-se singur cu autobuzul, conform Komo News.
dog caine Eclipse (3)
Câinele, numit Eclipse, nu este pierdut și, de asemenea, nu se plimbă cu autobuzul fără țintă. Acesta are întotdeauna o destinație în minte. Eclipse are un stăpân, Jeff  Young care a declarat că acesta vine la el pentru a petrece cateva momente atunci când este la servici, ei se plimba în parc în ora liberă. Nu este greu pentru pentru Eclipse, autobuzul se oprește în fața casei, urcă și merge patru stații până la parcul de câini. Eclipse face acest traseu de peste doi ani

dog caine Eclipse (1)

Cel puțin o dată pe săptămână primesc telefon:Bună, am gășit câinele Eclipse în autobuz Trebuie să le spun: Nu, stați liniștiți, e în regulă. Știe ce face. a declarat Young.

dog caine Eclipse (2)
Eclipse este cel mai popular  pasager, toți șoferi de pe linie de autobuz o cunosc. „Eclipse face pe toată lumea fericită. Cum să nu iubești acest animal?” a declarat un șofer.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X