Sari la conținut
Home » Un câine merge împreună cu castronul său peste tot, sperând că cineva îi va oferi ceva de mâncare

Un câine merge împreună cu castronul său peste tot, sperând că cineva îi va oferi ceva de mâncare

  • de

Un câine merge împreună cu castronul său peste tot, sperând că cineva îi va oferi ceva de mâncare.

Imagini emoționante cu patrupedul aflat în nevoie!

World Animal Awareness Society este o organizație nonprofit creată pentru a „explora, observa și realiza programe despre interacțiunea om-animal”, cu scopul de a rezolva o parte din problemele animalelor de companie.

Fondată în 2010, organizaţia folosește arta cinematografică pentru aduce în prim plan lupta animalelor aflate în nevoie.

„Echipa noastră are zeci de ani de experienţă în documentarea interacţiunii om-animal şi în colaborarea cu organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale din întreaga lume, înţelegând multitudinea de situaţii sensibile, intervenind în cazul fiecărei probleme care apare în lumea animalelor şi colaborând cu producătorii şi realizatorii de programe pentru a aduce informaţiile mereu la timp.”

Potrivit thedodo.com, un câine, în mod special, avea mare nevoie de ajutor, iar ceea ce a făcut acesta i-a lăsat fără cuvinte pe membrii echipei de filmare.

Încercând să documenteze modul în care aceste animale fără stăpân interacţionează cu oamenii, echipa s-a îndreptat către Detroit, unde aflaseră de existenţa unui mic grup de câini la periferia oraşului.

Nu a durat mult până când unul dintre patrupezi să le capteze toată atenţia, celor din echipa de filmare nu le-a mai rămas decât să-l urmeze în timp ce încercau să înţeleagă care îi sunt intenţiile.

Un câine merge împreună cu castronul