Sari la conținut
Home » Un câine loial a stat zile la rând lângă patul de spital al stăpânului său, chiar dacă acesta a murit!

Un câine loial a stat zile la rând lângă patul de spital al stăpânului său, chiar dacă acesta a murit!

  • de

Un câine loial a stat zile la rând lângă patul de spital al stăpânului său, chiar dacă acesta a murit!

Toată lumea a fost impresionată de loialitatea unui câine adorabil!

Moose, un metis de Labrador în vârstă de trei ani a fost salvat de pe străzile din Georgia și dus la un adăpost pentru animale.

„În timpul cât a fost în grija noastră, Moose şi-a făcut mulţi prieteni printre voluntari”, a scris Elevesh Hour Rescue într-o postare pe Facebook. „Am fost copleşiţi de personalitatea lui veselă şi de dragostea sa pentru viaţă.”

Spre norocul lui, un bărbat a venit la adăpost şi a stabilit o legătură minunată cu Moose. Timpul a trecut și cei doi au devenit cei mai buni prieteni, însă, din păcate, stăpânul s-a îmbolnăvit, iar peste ceva timp a murit.

Adăpostul a postat pe Facebook fotografia care îl înfăţişează pe Moose aşteptându-şi stăpânul lângă patul de spital, şi a devenit rapid virală.

„Moose a văzut că proprietarul său nu se afla în acel pat de spital şi îl aştepta să revină”, a declarat Linda Barish, membră a comitetului executiv Eleventh Hour pentru publicaţia Today.

Câine loial

„Nu aş fi crezut niciodată că se va întâmpla una ca asta”, mărturiseşte Barish. „Mulţi oameni au fost dispuşi să se implice pentru a-l ajuta pe acest câine îndurerat şi fără stăpân.”

În cele din urmă, Moose a fost transferat în grija unei familii din New Jersey.

„Căutăm cea mai bună potrivire pentru câinii noştri”, a declarat Barish pentru publicaţia Today. „Familia adoptivă este a unui prieten de-al nostru, aşa că ştim sigur că se descurcă bine.” Familia a împărtăşit fotografii cu Moose în noua sa casă:

„Se descurcă de minune”, a scris Bernadette McCarthy pe Facebook. „S-a adaptat foarte bine şi adoră să fie alintat.”

Ceea ce a început ca o poveste plină de tristeţe, s-a încheiat într-un mod fericit pentru Moose.