Un câine fără stăpân a salvat o femeie dintr-un grav accident de mașină!

Povestea uimitoare a unui Ciobănesc German devenit erou!

Viața nu a fost ușoară pentru un Ciobănesc German abandonat și lăsat de izbeliște de unii oamenii pe care odinioară îi considera FAMILIE. Însă, inteligența și intuiția acestui cățel au dus la salvarea unei femei dintr-un grav accident de circulație.

Un câine este cu adevărat cel mai bun prieten al omului, iar Shannon Lorio, o femeie salvată de un patruped abandonat, poate confirma acest aspect.

Femeia a fost implicată într-un grav accident în timp ce se deplasa cu maşina personală şi fără intervenţia rapidă a unui Ciobănesc German care rătăcea pe lângă şanţul în care s-a oprit vehiculul avariat, cu siguranţă nu ar fi reuşit să se salveze de una singură.

Shannon a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul, a ajuns într-un şanţ după ce a fost proiectată prin parbrizul maşinii. Accidentul a fost destul de grav şi femeia şi-a pierdut cunoştinţa, dar dintr-o dată a simţit o respiraţie caldă şi constantă lângă faţa ei: un câine fără stăpân se apropiase de ea şi, dată fiind situaţia, a început să o tragă pe femeie spre marginea drumului.

Câinele i-a dat puterea de a se ridica și cere ajutor!

Gestul impresionat al cățelului care, apucând-o cu toată puterea lui de jachetă,  a reuşit să o facă pe femeie să îşi revină și să ceară ajutor primei mașini pe care a întâlnit-o în cale.

Potrivit informațiile livebizmedia.com, un șofer cu suflet mare a chemat imediat o ambulanţă şi pe soţul femeii. La spital, s-a dovedit că Shannon avea o hemoragie intracraniană şi ar fi murit dacă medicii nu ar fi intervenit la timp. Dar poate cel mai important lucru este că femeia nu ar fi putut ajunge niciodată să fie salvată la timp fără Ciobănescul German.

„Hero”, în memoria faptei sale eroice

Din păcate Shannon nu a putut să-l păstreze pe Hero la ea acasă, dar din fericire, câinele curajos a fost adoptat de un voluntar dintr-un adăpost!