De 241 Vizualizari

Un caine din Belarus, mostenitorul unui milion de dolari

foto: archives.deccanchronicle.com

Un caine dintr-o localitate din Belarus a mostenit aproape 1 milion de dolari de la un cetatean american de origine belarusa, a informat RIA Novosti, citand cotidianul local Respublika.

Cainele, in varsta de zece ani, pe nume Julik (Zhulik – Strengarul), a mostenit averea de la defunctul John Fyodorov, care s-a nascut in satul Budoska, dar care a emigrat in SUA dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Potrivit stapanului lui Julik, Vasili Potapov, Fyodorov a vizitat satul din Belarus, in 2007, si a spus ca acest caine ii aminteste de cainele sau, Valet, care a murit in anii ’50. Valet era bolnav in perioada respectiva, iar Fyodorov a avut de ales intre a-i asigura o operatie scumpa sau a cumpara un bilet catre Sacramento. Barbatul a ales cea de-a doua varianta, cainele a murit, iar el nu si-a putut ierta niciodata pentru acest lucru.

Maria Protasenia, o avocata din Minsk, a confirmat ca un cont bancar special a fost deschis pe numele cainelui si ca acesta continea 993.700 de dolari. In conformitate cu ultima dorința a lui Fyodorov, cainele are cum propria lui camera cu un pat imens si o plasma, are o dieta echilibrata si se bucura de plimbari in aer liber si de imbaieri de doua ori pe zi.

De asemenea, are dreptul sa calatoreasca o data pe an in orice tara de pe Glob, pe care cainele o va alege indicand, cu nasul, o locatie pe o harta a lumii.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X