Sari la conținut
Home » Un câine abandonat într-o canalizare a fost salvat în ultima clipă!

Un câine abandonat într-o canalizare a fost salvat în ultima clipă!

  • de
câine abandonat

Un câine abandonat într-o canalizare a fost salvat în ultima clipă!

Voluntarii au salvat un câine aflat la un pas să își piardă viața!

Pentru următorul câine, acțiunea unor oameni cu suflet mare a reprezentat salvarea acestuia de la moarte, asta după ce a rămas închis într-o canalizare. Totul s-a întâmplat în India, acolo unde voluntarii Animal Aid Unlimited au primit un apel cu privire la condiția îngrozitoare a unui patruped blocat.

Imaginile la care au asistat salvatorii au fost unele cu totul emoționante, bietul animal de companie fiind aproape să își piardă viața.

salvatori
salvatori

Pentru a putea salva animalul, oamenii au trebuit să ridice o placă mare de beton, care bloca accesul în canal. Din momentul în care au înlăturat obstacolul, ei au putut observa condiția groaznică în care se afla câinele, fiind extrem de slăbit și acoperit de apă.

cățel
cățel

„L-am ridicat cu foarte mare atenţie, dar în scurt timp am descoperit că are probleme neurologice grave, probabil din cauza unei lovituri la cap”, au declarat salvatorii săi.

animal de companie
animal de companie

Se pare că bietul animal a înțeles că oamenii îi doresc binele, și a renunțat la orice încercare de împotrivire.

câine
câine

A primit lichide şi medicamente care să-i stabilizeze starea în care se afla, și dus într-un centru pentru animale. Acolo a putut să se relaxeze pentru prima oară după mult timp.

patruped
patruped

A primit numele „Micul Leo”, iar după încercări repetate, acesta a reușit să își recapete echilibrul, reușind să se recupereze pe deplin.

câine abandonat
câine abandonat