De 423 Vizualizari

Un caine a provocat panica in SUA dupa ce a fost confundat cu un leu! Vezi cum s-a putut întâmpla așa ceva

Poliția a intrat în alertă!

 

 

Șoc și groază pe străzile orașului Norfolk din Virginia! Miercuri dimineață, o zi ca oricare alta, un trecător a pus mâna speriat pe telefon și a anunțat poliția că pe străzi umblă nestingherit un pui de leu. Autoritățile au intrat în alerta imediat, au sunat la grădina zoologică locală pentru a verifica dacă toți leii sunt în cuști și au trimis un echipaj special de intervenție la locul la care martorul susținea că l-a zărit pe regele junglei.

 

Polițiștii s-au pregătit psihologic de șocul întrevederii cu o felină periculoasă, dar șocul lor a fost mult mai mare când au văzut că animalul fioros era, de fapt, un cățel metis din rasele Labrador cu Poodle.

Totodată, a fost o greșală onestă, pentru că stăpânul lui, un adolescent pasionat de fotbal american, l-a tuns pe cățel în așa fel încât să semene cu mascota universitații la care învață: un leu. Iar tunsoarea îi vine mânușă!

Ceea ce le-a stârnit și mai tare rasul polițiștilor a fost numele pe care cainele din rasa ”Labradoodle” îl avea trecut în certificatul de sănătate: Charles Monarhul.

”E clar că are ceva regal în el, după nume cel puțin, dar ne bucurăm că nu este totuși regele junglei!”, au spus oamenii legii.

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X