Sari la conținut
Home » Un câine a fost surprins în momentul în care consola un mânz rămas orfan!

Un câine a fost surprins în momentul în care consola un mânz rămas orfan!

  • de

Un câine a fost surprins în momentul în care consola un mânz rămas orfan!

Mânzul a primit un ajutor cu totul deosebit! Un câine a decis să îi ofere tot sprijinul într-un moment dificil!

Empatia câinilor apare şi atunci când sunt implicaţi în viaţa altor animale. Când Zip şi-a dat seama că unul dintre mânjii de la ferma unde locuieşte împreună cu stăpânii săi a rămas orfan, a făcut imediat tot posibilul pentru a uşura durerea animalului. Separat de mama bolnavă, mânzul era deosebit de deprimat şi avea nevoie de o prezenţă maternă.

Din păcate, iapa s-a îmbolnăvit la scurt timp după ce mânzul Tye a venit pe lume, în ciuda tratamentului şi a tuturor îngrijirilor necesare, nu a putut să-şi revină.

Fiind în grajd, alături de mânzul deprimat, câinele Zip simţise că ceva nu merge pe calea cea bună. Se pare că el înțelegea tot ceea ce se întâmplă.

Din rasa metis de Ciobănesc, Zip nu a fost niciodată prea interesat de viaţa de la fermă şi, prin urmare, nu a avut niciodată prea multă interacţiune cu caii deţinuţi de stăpânii săi. Cu toate acestea, când a văzut un mânz care era pe punctul de a-şi pierde mama, Zip s-a lansat imediat într-o misiune de „salvare”.

După aproximativ şase săptămâni, Tye a început să-şi revină şi de atunci a crescut la fel de sănătos şi puternic pe cât ar trebui să fie un cal.

Într-o noapte, domnul Swindle, proprietarul fermei, a stat nemişcat lângă iapă, încercând să-i aline suferinţa. Îşi dorea foarte mult să facă ceva pentru ea şi să o salveze, dar din păcate nu mai era nimic de făcut.

Un câine

Ajutorul lui Zip pare să fi fost crucial şi, chiar şi acum, cei doi joacă împreună din când în când. Cu siguranță că prietenia lor va rămâne una pe toată durata vieții.