De 2528 Vizualizari

Un câine a fost prezent la MOMENTUL EMOȚIONANT când i se săpa groapa. Este INCREDIBIL ce a urmat după

Un câine a fost prezent la MOMENTUL când i se săpa groapa. Este INCREDIBIL ce a rrmat după

După ce medicul veterinar i-a spus că animalul său de companie nu va mai avea mult de trăit, stăpânul unui câine a decis că este momentul să-i sape o groapă. La momentul emoționant a asistat chiar și câinele, care aștepta resemnat lângă stăpânul său, potrivit Metro.

„Veterinatul i-a spus tatălui meu, la telefon, că animalul nu va mai avea mult de trăit, așa că am mers la el acasă. Tata a început să îi pregătească un „mormânt” și a lăsat câinele să asiste la întreaga scenă”, spune Franklin, fiul stăpânului.

La scurt timp, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru bietul câine: „Apoi, veterinatul a venit să consulte câinele și a spus că a fost vorba despre o alarmă falsă. Câinele este bine. Dar de ce a spus veterinatul la telefon că animalul va muri? N-am nicio idee. I-am spus tatălui meu că nu pare a fi un doctor foarte bun, dar nu a fost de acord cu mine”, a mai povestit Franklin.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X