Sari la conținut
Home » Un Bulldog Francez a fost evaluat la 120.000 de dolari

Un Bulldog Francez a fost evaluat la 120.000 de dolari

Un Bulldog Francez a fost evaluat la 120.000 de dolari.

Rope Daddy este un exemplar excepțional de Big Rope, una dintre cele mai căutate varietăți de Bulldog Francez, ale cărui trăsături genetice de invidiat se presupune că îl fac să valoreze aproximativ 120.000 de dolari.

 

Potrivit unui studiu realizat de American Kennel Club (AKC), numărul global de bulldogi francezi a crescut cu peste 1.000% în ultimul deceniu, ajutând rasa canină să detroneze Golden Retriever ca fiind cea mai populară rasă de câini din lume. Cu toate acestea, această popularitate peste noapte a cauzat degradarea structurii genetice a rasei, rezultând câini mai subțiri, mai lungi și mai înalți, toate acestea fiind considerate trăsături nedorite. Varietatea Big Rope se caracterizează printr-un corp mic, compact și musculos și un cap mare și pătrat, ceea ce îl face să fie printre cei mai râvniți printre fanii buldogului francez. Dar chiar și printre alte exemplare Big Rope, un canin se remarcă ca fiind excepțional datorită materialului său genetic excelent. Numele lui este Rope Daddy și este probabil cel mai scump bulldog francez din lume.

Specialul bulldog Rope Daddy Foto: Rope-Daddy-bulldog

Cu o frumoasă blană crem-maronie, ochi aurii hipnotizanți, un corp compact și un cap pătrățos, Rope Daddy este considerat unul dintre cele mai luxoase exemplare Big Rope din lume. Crescătorul său columbian, Julian Montoya, susține că acest câine întruchipează toate cele mai bune trăsături ale rasei sale, adăugând că valoarea sa actuală este de aproximativ 120.000 de dolari.

Îngrijirea unui astfel de specimen maiestuos și satisfacerea tuturor nevoilor sale nu este ieftină. Julian spune că dă aproximativ 350 de dolari pe lună pe dieta lui Rope Daddy, care include carne crudă, morcovi și iaurt grecesc, precum și vitamine și alte suplimente.

 

În Statele Unite, cererea de buldogi francezi cu caracteristicile Big Rope s-a dublat, o tendință care este în prezent imitată și în America de Sud, ceea ce va duce la creșterea și mai mare a valorii exemplarelor de elită precum Rope Daddy.

 

În afară de caracteristicile fizice căutate, buldogii Big Rope sunt, de asemenea, extrem de prietenoși, au un temperament echilibrat și sunt mai puțin predispuși la probleme legate de sănătate decât alte soiuri de bulldog francez.

 

Bibliografie:

Spooky. (2024, February 22). Meet Rope Daddy, a Special French Bulldog Specimen Valued at $120,000. https://www.odditycentral.com/animals/meet-rope-daddy-a-special-french-bulldog-specimen-valued-at-120000.html