Sari la conținut
Home » Un biet câine a fost abandonat în frigul crâncen. Momente înfiorătoare

Un biet câine a fost abandonat în frigul crâncen. Momente înfiorătoare

Sursa foto: pexels.com

Un biet câine a fost abandonat în frigul crâncen. Momente înfiorătoare în Bistrița. O profesoară de limba română a fost fotografiată în timp ce abandona un cățel într-un ger de crăpau pietrele. Fotografiile surprinse de un tânăr și distribuite pe rețelele de socializare s-au viralizat.

Un biet câine a fost abandonat în frigul crâncen

A fost foarte frig în ultimele zile, în România. Un cuplu a abandonat, în ciuda frigului cumplit, animalul lor de companie. O femeie și soțul ei, au fost fotografiați de un tânăr în timp ce renunțau pur și simplu la un biet cățel.

Acest lucru s-a întâmplat pe stradă, în Bistrița. Lângă tânăr a oprit o mașină Mercedes, din care a coborât un domn. Acesta a mers la portbagaj, de unde a scos un sac. L-a desfăcut și a aruncat pur și simplu din el un câine. Tânărul a rămas stupefiat, însă a apucat să facă poze.

Băiatul a trimis imediat fotografiile unei prietene, iar aceasta le-a postat pe Facebook, în speranța că cineva va dori să ia câțelul.

Sursa foto: facebook

“Bistrița, la intrare, str. RAAL (Valea Budacului), un domn și o doamnă au oprit mașina (din poză), au scos câinele din sac și l-au abandonat. Pozele îmi sunt trimise de colegul meu și îmi zicea că a rămas acolo speriat. Nu a reușit să facă poze și când l-au scos din sac și l-a abandonat pentru că nu știa ce urmează să arunce pe marginea drumului, însă dacă are cineva posibilitatea să îl adopte cu siguranță e încă acolo”, a scris tânăra în mesajul de pe Facebook.

Un biet câine a avut parte de un tratament inuman

Postarea tinerei a avut mii de reacții şi peste 2000 de distribuiri. Mulți iubitori de animale au mers imediat la fața locului pentru a-l salva pe cățel, însă acesta nu a mai fost de găsit. Mașina respectivă însă a fost recunoscută. Aparține unei profesoare de limba română.

Sursa foto: facebook

”Nu am vrut să-l omor. Câinele a ajuns la noi în urmă cu câteva luni. Și am vrut să îl păstrăm. De aceea l-am și luat la noi. Dar a început să mănânce găini și ouă. Și nicicum nu l-am putut dezvăța. Am vrut să-l dăm, și am întrebat încoace și încolo dacă nu vor câinele. Dar când le spuneam că mănâncă ouă și găini, nu-l mai vroia nimeni. Nici nu puteam să-l dau fără să le spun.

Mama m-a tot bătut la cap să scap de el, și nu am vrut să-l omor. Așa că am decis să-l duc în zona aia la RAAL, știind că sunt multe case pe acolo, și sperând că se duce la vreo casă acolo, unde nu este gospodărie, și cineva îl va lua. I-am redat libertatea. Nu m-am gândit că voi fi interpretată ca un criminal. Am înțeles că mai multă lume l-a căutat și nu l-a găsit. Acum ce să mai fac? Nu am vrut să-l omor, de aia l-am dus acolo!”, a explicat profesoara pentru bistriteanul.ro.