Sari la conținut
Home » Un bărbat este atacat de ciori în fiecare zi! Motivul este uluitor. „Dacă aș putea să le explic că am încercat doar să ajut…”

Un bărbat este atacat de ciori în fiecare zi! Motivul este uluitor. „Dacă aș putea să le explic că am încercat doar să ajut…”

Un bărbat este atacat de ciori în fiecare zi! Motivul este uluitor. „Dacă aș putea să le explic că am încercat doar să ajut…”De trei ani de zile, un bărbat dintr-un oraș din India este atacat zilnic de mai multe ciori. El a explicat care este motivul.Potrivit declarațiilor sale, Shiva Kewat să salveze un pui de cioară blocat într-o sârmă, însă a murit în mâinile lui, informează Daily Mail.Kewat a mai spus că în fiecare zi când iese din casă, trebuie să poarte un băț după el, pentru a se apăra de atacurile păsărilor. De asemenea, de fiecare dată, bărbatul are grijă să nu le rănească.„Dacă aș putea să le explic că am încercat doar să ajut. Săracele păsări, cred că eu le-am omorât puiul”, a mai spus Shiva.De când a murit puiul de cioară, bărbatul a fost rănit la cap de păsări de mai multe ori.Conform unor studii, cercetătorii au demonstrat de ce ciorile reacționează ciudat atunci când le moare un prieten. Ei spun că aceste păsări sunt foarte inteligente și sunt capabile sa rețină trăsăturile unui agresor ani de zile.Mai mult, ele sunt capabile să înțeleagă într-un mod mai complex moartea pentru că memoria lor extraordinara le ajuta sa evite prădători și pericole cunoscute.

Etichete: