De 1071 Vizualizari

Un alt politist socheaza cu atitudinea sa fata de un caine! A trecut de trei ori cu masina peste animal, apoi l-a impuscat!

Un politist a fost filmat trecand de trei ori cu masina peste un caine, dupa care l-a impuscat. Ce a avut cu el? Potrivit Daily Mirror, omul legii a confundat cainele cu un coiot!

Ofiterul a fost chemat pe o strada din Ontario, Canada, spunandu-i-se ca un coiot agresiv hoinareste pe strazi si sperie cetatenii.

In urma incidentului, politistul a specificat in raport ca a confundat catelul, despre care ulterior a aflat ca era orb si surd, cu un coiot.

In timp ce politia justifica actul ofiterului ca fiind „singura modalitate de a apara cetatenii, dar si celelalte animale”, stapana catelului este indignata, sustinand ca „nu poti trece cu masina peste niciun fel de animal, fie el si coiot, raton sau orice altceva”.

„Era doar un caine batran (avea 21 de ani)… se pierduse si s-a speriat…”, a adaugat, cu imina zdrobita, stapana animalului.

Un singur comentariu

 1. observator spune:

  Cainii de pe sosele au produs saptamanal cate 2-3 accidente.
  Recent un sofer si-a pierdut in accident mama, dupa evitarea unui caine. Cu cateva zile mai inainte, 2 tineri au murit cand masina a evitat un caine si a ajuns in parapetul soselei.
  Pe cand ordinea din SUA sau unele tari din Europa ?
  Toti canii fara stapani trebuie eutanasiati conform legilor.
  Avem sau nu legi ?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X