Sari la conținut
Home » Un alt politist socheaza cu atitudinea sa fata de un caine! A trecut de trei ori cu masina peste animal, apoi l-a impuscat!

Un alt politist socheaza cu atitudinea sa fata de un caine! A trecut de trei ori cu masina peste animal, apoi l-a impuscat!

Un politist a fost filmat trecand de trei ori cu masina peste un caine, dupa care l-a impuscat. Ce a avut cu el? Potrivit Daily Mirror, omul legii a confundat cainele cu un coiot!https://www.youtube.com/watch?v=cMLman_c77QOfiterul a fost chemat pe o strada din Ontario, Canada, spunandu-i-se ca un coiot agresiv hoinareste pe strazi si sperie cetatenii.In urma incidentului, politistul a specificat in raport ca a confundat catelul, despre care ulterior a aflat ca era orb si surd, cu un coiot.In timp ce politia justifica actul ofiterului ca fiind „singura modalitate de a apara cetatenii, dar si celelalte animale”, stapana catelului este indignata, sustinand ca „nu poti trece cu masina peste niciun fel de animal, fie el si coiot, raton sau orice altceva”.”Era doar un caine batran (avea 21 de ani)… se pierduse si s-a speriat…”, a adaugat, cu imina zdrobita, stapana animalului.